A társaságról

2007-ben léptünk be a szlovákiai pénzügyi szolgáltatások piacára azzal az ambícióval, hogy azt jóval magasabb minőségi szintre emeljük, és ezzel párhuzamosan fokozatosan vezető szerepet töltsünk be a magán pénzügyi szolgáltatások nyújtásában. Legfőbb prioritásunk az ügyfél és az ő érdekei, ezért a Társaság Etikai Kódexe szerint cselekszünk, amely kifejezi elkötelezettségünket, hogy vállaljuk a társadalmi felelősséget minden tevékenységünkért. A PARTNERS GROUP SK cég piaci működésének kezdete óta a minőség és a professzionalizmus szinonimája. 

Exkluzív pénzügyi termékeket fejlesztünk ki vezető pénzügyi vállalatokkal együttműködve. Jelentős versenyelőnyük az alacsonyabb díjak és a nagyobb hozzáadott érték az ügyfél számára. Hiszünk a minőségben. Meggyőződésünk, hogy a fenntartható növekedés és fejlődés csak állandó innovációval érhető el, és ezért folyamatosan követjük a trendeket, és új forradalmi termékeket hozunk a piacra.

Célunk, hogy a minőségi és objektív pénzügyi tervezés szolgáltatását a lehető legelérhetőbbé tegyük, ezért Szlovákia-szerte aktívan építjük a fiókok és professzionális ügyfélközpontok hálózatát. Szolgáltatásaink ügyfeleink számára nyújtott előnyeit bizonyítja egy elégedettségi felmérés eredménye, amelyet a cég a neves AC Nielsen kutatócégtől rendelt meg.A PARTNERS GROUP SK-ba vetett bizalmat az elégedett ügyfelek 95%-a erősítette meg.