Oktatás

A PARTNERS GROUP SK-val való együttműködésnek köszönhetően hozzáférést kap egy egységes szabványosított oktatási rendszerhez, amelynek célja pénzügyi, üzleti, vezetési és vállalkozói készségeinek fejlesztése. Oktatási rendszerünk sok éves gyakorlati tapasztalaton és a piac tökéletes ismeretén alapszik. Az egyes oktatási elemek úgy vannak felállítva, hogy tükrözzék a munkatárs sajátos igényeit a karrierszinttől függően, és pontosan azt az információt kínálják számára, amelyre egy adott karrierhelyzetben szüksége van.

A képzés magában foglalja az alapvető szemináriumokat és képzéseket, amelyek üzleti, szakmai és termékinformációkat nyújtanak. A magasabb fokú oktatás kiegészíti a szakképzést, valamint a karrier- és vállalkozói témákra összpontosít. Ezeket vezetői és menedzseri képzésekkel, valamint egyéni személyiségfejlesztési programokkal egészítik ki, amelyeket tapasztalt és elismert coachok irányítanak. 

Egy egyedülálló oktatási eszköz e-learning formájában is rendelkezésre áll a PARTNERS GROUP SK-nál. Az e-learning pénzügyi és jogi oktatást, termékinformációkat és kulcsfontosságú ismereteket biztosít az ügyféllel való együttműködéshez, és egyúttal a törvény által előírt szakmai vizsgákra való felkészülés eszköze. Mindez elérhető a munkatársak számára az otthonuk vagy az irodájuk kényelméből. 

A PARTNERS GROUP SK egy progresszív vállalat, amely folyamatosan új vonzó képzési lehetőségeket hoz, hogy hosszú távon támogassa a munkatársak karrier-növekedését.

Egységes szabványosított oktatási rendszer
Basic
Post info
Trainee academy
Központi minősítés
Start Up
Tanácsadó akadémia
Tanácsadó szeminárium
Karrier szeminárium
Toborzó akadémia
Pénzügyi szabadság
Vezetői felkészítő
Tulajdonosok tanfolyama
Vezetői minősítés
Vezetői akadémia
Igazgatói akadémia
Individual Development Center
Támogató oktatási tevékenységek és eszközök
Képzések
Külföldi képzések
Befektetési konferenciák
E-learning (e-tanulás)
Külföldi szemináriumok